Verse gebakken stroopwafels op uw Beursstand !! 


Het bakken van onze verse Goudse stroopwafels op uw beursstand verspreid een heerlijke geur over de beurs die de mensen aantrekt naar uw beursstand. Uw verkopers kunnen klanten en relaties aanspreken op het moment dat men een stroopwafel krijgen aangereikt of staan te wachten op een stroopwafel. Onze ervaring is dat dit openingen biedt tot een gesprek welke tot opdrachten kunnen leiden. Het is tevens een presentje waarover nog lang word gesproken.

Wij bieden de stroopwafel aan namens uw bedrijf op een servet. Indien gewenst kunt u voor servetten met uw logo zorgen. Uw bedrijf wordt dan nogmaals gepromoot.

Wij hebben onze verkoopwagen voor grote buiten of binnen evenementen, maar hebben ook een nostalgische handkar. Daarnaast is het ook mogelijk om ons op een tafel/beursblok te plaatsen die door u ter beschikking wordt gesteld.

Wij verzorgen uw evenement compleet voor een vooraf afgesproken prijs! Dit bestaat uit het bakken van stroopwafels tijdens de beurstijden voor een vooraf afgesproken vaste prijs.

Wat u evenement ook betreft niets is te gek !!!

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen of ons bereiken op 06-48349164.


 

Opbellen
E-mail